Onze Technieken 


Jan Theunissen Autoschade Groesbeek is gevestigd in een pand dat al een aantal jaren meegaat. Maar binnen in dit pand gaat een moderns autoschade-herstelbedrijf schuil, waarbij de nieuwste technieken worden toegepast. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van een kleurenscanner waarmee vrijwel alle kleuren nauwkeurig worden ingemeten en daarna exact kunnen worden gemaakt in onze compleet uitgeruste en milieubewuste mengruimte.

Ook de techniek van uitdeuken zonder spuiten kunnen de mannen van Jan Theunissen Autoschade Groesbeek bij uw heilige koe toepassen, mits de deuk niet groter is dan een twee euro muntstuk. De deuken worden er 'uitgevrewen' totdat deze onzichtbaar zijn.

Spotrepair is ook een specialisme die bij Jan Theunissen Autoschade Groesbeek in huis is. Door deze verfijnde techniek is het mogelijk om uw beschadiging plaatselijk weg te werken. Doordat de schade plaatselijk kan worden weggewerkt, blijven de kosten zeer beperkt. Ook is het repareren middels spotrepair niet zo tijdrovend en heeft u hierdoor uw bolide snel weer terug.

Heeft uw auto chassisschade opgelopen is dit geen probleem bij Jan Theunissen. Alles wordt weer perfect op de plaats getrokken met de moderne richtbalk en het daarbij horende meetsysteem. Dit is een nauwkeurige bezigheid omdat een kleine afwijking in uw chassis het rijgedrag dermate kan beinvloeden.

Bumper schade!
U kent dat wel, het heeft licht gevroren, u bent al laat door het ijskrabben en neemt daardoor de bocht net wat te gehaast...resultaat...uw auto raakt net dat ene kleine paaltje, maar de schade is aanzienlijk. Dat is doorgaans een dure reparatie, omdat vaak de bumper in zijn geheel vervangen moet worden. Met de moderne technieken en de kennis van de mannen van Jan Theunissen Autoschade kunnen zij met hun kunststofreparatie techniek uw bumper veelal geheel herstellen. Hierdoor blijven de kosten beperkt.